Print

Stiller kunderne krav til jer?

Hvis I har modtaget sociale og miljømæssige krav fra kunder i form af et spørgeskema, en Code of Conduct eller lignende, kan I her få hjælp til at sammensætte et skriftligt svar til jeres kunder, hvori I erklærer hvilke sociale og miljømæssige standarder I efterlever. Erklærings-dokumentet indeholder desuden referencer til dansk lovgivning,  EU-lovgivning og internationale standarder på området men lever ikke op til forventningerne fra FN og OECD.

I menuen i venstre side er formuleret konkrete tekster vedrørende de områder, hvor kunder typisk stiller krav. Disse tekster kan I nemt og hurtigt samle i en erklæring og sende ud til jeres kunder.   

Stiller dine kunder krav til dig?

Sådan fungerer det
For hvert emne i menuen vil I kunne læse en kort dansk introduktion til emnet efterfulgt af den tekst, som vil fremgå af erklæringen. Hvis I ønsker mere uddybende viden om det pågældende emne, kan I klikke på "Viden om" og – for udvalgte områder – "Relevante links".

Når I har læst om det enkelte emne og ønsker at inkludere det i erklæringen, klikker I på "Gem i udklipsholder". I kan hele tiden se de gemte emner i udklipsholderen i højre side. Når I har udvalgt de for jer relevante emner, klikker I på "Gem din erklæring som Word-dokument i udklipsholderen". Her vil I få mulighed for at gemme erklæringen på dansk og engelsk eller begge sprog.

Når jeres erklæring er genereret

Dokumentet genereres i Word-format, således at I frit kan rette i, gemme, printe den samlede erklæring på jeres eget brevpapir, sende via e-mail mv. 

Hjælp os med at forbedre CSR Kompasset.

Vi håber, at du vil deltage i en kort undersøgelse, der kan hjælpe os med at forbedre CSR Kompasset.

Spørgeskemaet åbner op i et nyt vindue, så du kan vente med at udfylde det til du forlader CSR Kompasset.